Maatschappelijk
verantwoord
ondernemen

Fabrieken

De Amazonas Group is in 1947 opgericht in de stad Franca te São Paulo. In een korte tijd werd het bedrijf de belangrijkste leverancier van de schoen componenten in Brazilië. Genoemd als “Manufatureira de Borrachas Amazonas”.

Certificatie

Amazonas Sandals is gecertificeerd met ISO 9001. ISO 9001 is een internationale, generieke standaard, uitgegeven door de International Standardization Organisation.

Ecologisch Rubber

Denk opnieuw en ontdek de schoonheid van handelen ten gunste van het milieu. De Eco Rubber lijn kan worden gevonden in de eco-vriendelijke product mix van Amazonas Sandals, een combinatie van comfort, innovatief design en duurzaamheid…

Biologisch Rubber

De natuur levert haar schoonheid en Amazonas Sandals betaalt het terug. Werelds eerste biologisch afbreekbare sandalen zijn ontwikkeld met natuurlijk rubber, met behulp van latex gewonnen uit rubberbomen die inheems zijn in het Amazonegebied , wat ook bijdraagt aan de riviergemeenschappen.

Productie

De Amazonas Group werkt voor de mode en stijl markten door middel van Amazonas Brands.
Amazonas Group heeft twee fabrieken in Brazilië, met honderden werknemers. De productie van sandalen is verdeeld tussen het hoofdkwartier van de Groep (bij de stad van Franca, de staat São Paulo) en een andere fabriek in de stad João Pessoa staat.